Vill du åka på en härlig safariresa?

En safariresa är nog en av de få upplevelser som kan ge dig ett starkt och oförglömligt minne. Ett minne för livet. Ett som du bär med dig alla dagar.

Ett minne som fastnar i hjärtats innersta kan bli någon helt fantastisk att bära med sig resten av livet. När du väl har upplevt en safari kan du troligtvis aldrig glömma hur solen gick ner över savannen och hur du betraktade de vilda djuren som kom för att dricka vatten vid skymningen.

Tänk dig känslan av att ligga och sova i ett tält mitt på en gigantisk och vidsträckt yta. Naturen är exotiskt och liknar inget du sett förut i ditt liv. Värmen är tryckande och konstant under dagen och natten kommer med behövlig svalka. Du är mitt i faran men ändå skyddad och trygg.

En safariresa är något utöver det vanliga

Att resa till Tanzania för att uppleva en safari är något du kan göra i full trygghet. Reser du med ett bolag som anordnar dessa upplevelser så finns det vakter utanför de tält du befinner dig i när du sover på savannen. Du får åka säkert i en bil med förare och guider som kan trakten.

En safari är inget någon bör göra på egen hand. Här handlar det om djur som lever i sin naturliga miljö och beter sig på det enda naturliga sättet de känner till. De jagar för att få mat och då kan det mycket väl hända att du blir deras villebråd om du är ensam utan skydd.

28 May 2023