Vad ska din mäklare i Vasastan kunna svara på

Om du säljer eller köper en bostad för första gången är det vissa frågor din mäklare i Vasastan bör kunna svara på utan att blinka. Här följer fyra frågor.

Vad blir försäljningspriset? En bra mäklare i Vasastan bör kunna berätta vad affären kan komma att kosta och kanske till och med berätta huruvida bostaden troligen inte kommer att säljas för mindre än ett visst belopp. En bra mäklare kan dock ge dig en nära uppskattning.

Hur kommer marknadsföringen att se ut? Mäklare på olika fastighetsbyråer kommer att ha olika marknadsföringsplaner och vissa begär extra betalt för olika marknadsföringspaket. Det är bra om en mäklare berättar om sin byrås marknadsföringsplaner, så att du vet vad som kommer att hända samt vad detta kommer att kosta.

En mäklare i Vasastan ska kunna svar på frågor om visning och försäljning

Rätt mäklare i Vasastan informerar dig grundligt om hur visningsprocessen av lägenheten går till. Att släppa in okända personer i ditt hem kan vara läskigt, därför är det bra att ha rätt mäklare som kan ta dig igenom den processen på bästa sätt, och kanske till och med kan hjälpa dig att sälja utan att ens visa bostaden.

Hur fungerar försäljningsprocessen? Oavsett om du för första gången säljer eller köper en bostad, kan det vara bra att känna till detaljerna i processen. Där kan det vara till hjälp om en fastighetsmäklare förklarar processen för dig så du känner dig trygg i hur allt fungerar hela vägen.

23 Sep 2022