Trappstädning är viktig i Stockholm

Det finns så många hyreshus i Stockholm att trappstädning är en central del i renhållningen, inte minst för hyresgästernas trivsel. Slask och grus i trappan följer lätt med in i bostaden.

Trivsel i en trappa sitter mycket i doften. Doften av nybakat, och goda rätter som lagas just nu. Men det är lika mycket doften av nystädat. Även om vi undviker parfymer och starkt doftande rengöringsmedel, är det ändå en fräschör vi upplever. Det är för att alla oönskade dofter försvinner när man städar.

Regelbunden trappstädning ger fräschör

Ibland är det någon hyresgäst som åtar sig att städa trappan mot att få ett litet avdrag på hyran. Men det kan bli osämja i trappuppgången om städningen blir eftersatt av någon anledning. Och även om det har städats minutiöst kan det finnas någon gnällspik som ringer på dörren och klagar i alla fall. Därför är det en stor fördel att proffs får göra jobbet, någon utomstående som inte bor där själv. Ett städföretag som gör all trappstädning är oftast det allra bästa alternativet.

Anlitar man en städfirma kommer det ut en duktig städare under alla omständigheter, och det blir rengjort enligt schema. Om någon är sjuk så kommer det en annan proffsig medarbetare och gör jobbet. Städningen sker med automatik. Det doftar fräscht, man slipper vattenpölar och grus i entrén och det känns uppsnyggat när ledstänger torkas av med jämna mellanrum. Ingen behöver få sura blickar på sig för att någon har synpunkter på städningen, för det är inget problem alls i trappan. Läs mer om trappstädning på denna sida: https://www.stockholmtrappstädning.se 

20 Nov 2020