Tips för den som ska anlita en mäklare i Nacka

Har det blivit dags att flytta vidare och sälja bostaden i Nacka? En bostadsförsäljning ska man ta på allvar och det gäller att vara noga i valet av mäklare.

En bostadsförsäljning är en viktig affär och ofta ska pengarna investeras i ett nytt boende. Därför gäller det att se till att få ut så mycket som möjligt vid försäljningen. Detta gör man bland annat genom att att anlita rätt mäklare.

Den mäklare man väljer ska vara erfaren och ha bra lokalkännedom om Nacka. Detta för att kunna svara på alla de olika frågor som spekulanterna kan tänkas ha om bostaden och om bostadsområdet. Men också för att enklare kunna beskriva bostadens och områdets alla positiva fördelar, vilket ofta genererar ett bättre pris. Viktigt är också att man som säljare känner förtroende för den mäklare man väljer att anlita.

Mäklare som erbjuder kostnadsfri värdering

Det finns mäklare i Nacka som erbjuder kostnadsfri värdering av bostaden utan att man förbinder sig till någonting. Låt därför några olika mäklare värdera bostaden och se mötet lite som en anställningsintervju och ställ frågor. Inte sällan får man också bra tips på saker som kan göra bostaden mer attraktiv så att man får ut ett bättre pris.

Det kan exempelvis vara att möblera lite mysigt på balkongen så att man visar på vilket fint uterum det kan bli. Eller att ta ner gardinerna i alla rum och låta ljuset flöda in så att bostaden upplevs som större och ljusare.

8 Jun 2022