Resa till Zanzibar, ett romantiskt äventyr

En resa med sin stora kärlek till vackra Zanzibar kan kombineras med en safari eller med att förverkliga en av sina drömmar genom att bestiga Kilimanjaro.

Lena och Niklas hade varit ett par i två år när Niklas äntligen gick ner på knä och friade. Lyckan var fullständig. De var verkligen varandras själsfrände. Inte bara var de ett par, de var bästa vänner och hade samma intressen. Så när de skulle planera bröllopsresan så var det ingen av dem som behövde fundera.

Båda hade en förkärlek för vackra vyer och blått vatten så Zanzibar var det perfekta valet. Inte bara för att det var det mest romantiska de kunde tänka sig. Nej, de skulle vara borta i tre veckor för att sola, bada och förverkliga några stora drömmar som de båda hade.

Resa till Zanzibar med extra drömmar

Äventyret var deras andra gemensamma intresse. När de skulle resa till Zanzibar var första veckan inbokad på ett romantiskt hotell där de skulle slappna av efter allt ståhej och bara vara med varandra. Sen var det dags att ge sig iväg på några dagars safari där lejon, elefanter och många andra djur väntade på dem ute på savannen.

Sist men inte minst ska de bestiga Kilimanjaro. Något de aldrig trodde skulle bli verklighet. De hade börjat träna en hel del vilket skulle behövas för den tuffa prövningen. Som avslutning skulle de vila ut på samma hotell som de började resan på. Ett fint sätt att runda av resan som ska inleda deras gemensamma liv.

6 Feb 2023