Rent hus med hemstädning

Är det roligt att städa? Vissa tycker det, men de är helt klart i minoritet. Det finns några lustiga personligheter i vissa barnsagor. Gillar man Mumintrollet, finns där en hel palett med lustiga figurer; själva Mumintrollet tycker mest synd om andra. Det är hans personlighet att vara mammabunden, känslig liten varelse som är rädd för Mårran. Sedan har vi vagabonden Sunnsmumriken som kommer och går, Lilla My som är intelligent, men har någons läng av Asperger och så finns där Filifjonkan. Hon städar för det mesta, verkar mest neurotisk och förstår inte att det stör andra att hon jämt och ständigt vill städa.

Alla gillar inte att städa

Tänk om vi alla kunde bli som Filifjonkan, och gillar att städa. Det skulle helt klart underlätta en hel del, när vi mest känner för att göra roligare saker än ta fram dammsugaren, dammvippan och moppen. Men städa måste man ju göra. Åtminstone då och då. Annars blir det bakteriehärdar där hemma, damm som yr runt, toaletter som man inte vill besöka och smutstvätt som ligger i små högar på golvet.

Räddning att anlita hemstädning

För många barnfamiljer har hemstädningsföretag varit rena rama räddningen. Varför inte anlita en hemstädning? Det är inte så farligt dyrt. Med hjälp av Rut-avdraget får alla som antingen står på hyreskontraktet, eller som ägare på huset, bostadsrätten eller radhuset, rätten att dra av för Rut-tjänsten och då kommer man verkligen undan billigt. Dessutom, om man gör det vet man att man bidrar till att uppmuntra företagsamheten i landet, eller i staden där man bor.

De äldre kan bo kvar hemma med hemstädning

Även för många äldre personer som vill bo hemma men som inte längre orkar, eller kan städa är hemstädningen rena rama räddningen. De är mycket värt att kunna bo hemma fortfarande och så länge det bara går. Det är en win-win-situation att kunna bo hemma där de äldre kännner sig trygga. Många mår ju mycket sämre av att flytta in på något boende. De åldras i förtid och blir sämre när de väl har flytttat in. De förlorar sina hem och sina egna saker, där de har knt trygheten innan.

För dig som bor i Västerås, är det en del städfirmor som du kan välja mellan. Varför inte välja det som är måna om att du som kund ska bli nöjd? Får många äldre är det till exempel mycket viktigt att det kommer en och samma person som kommer hem och städar. Vill du ha en hemstädning i Västerås som är måna om att du blir nöjd med hemstädningen, som har en och samma person som kommer hem och städar varje gång, kan du läsa mer här.

26 Sep 2018