Piffa upp hemmet med ny färg

När du har tröttnat på tråkiga väggar i färgen kaffe latte så är det bara att åka till färgaffären och ta hem en ny färg och måla om! Med ett nytt färgval så kan du piffa upp ditt hem på nolltid.

Att måla sitt hem i enkla färger kan underlätta när man ska inreda men ibland vill man bara få lite liv i hemmet och hur kul är det då med färger som kaffe latte och äggskal? Nej, lite liv på väggarna kan förgylla tillvaron där hemma och speciellt om man stått ut med tråkiga väggar länge. Känner du igen dig i att du tröttnat på färgen äggskal och vill se en förändring? Då kan du börja med ett besök i färgaffären, så kommer du garanterat hitta den färg du söker och bli peppad inför ommålningen.

Färger för att inreda eller rädda liv

Hur du färgsätter ditt hem kan få dig att må bra och slappna av. Till exempel färgen grön har en avslappnande effekt och kan vara skönt att ha i ett rum där man vill finna ro, som i ett sovrum. Men för att få en rofylld grön färg ska du välja en lugn grön färg och inte en skrikig som exempelvis en neongrön färg som istället passar bättre på ett party.

Färger går också att få med olika effekter, det kan vara till exempel en rostskyddsfärg eller en brandskyddsfärg. En brandskyddsfärg har förmågan att stoppa spridning av bränder och den minskar rökutvecklingen, och detta kan rädda liv. Mer information om brandskyddsmålning hittar du här: brandskyddsmålning.net 

23 Mar 2021