Parkering Arlanda - tips och råd om parkering

Planerar du att resa tillsammans med din familj och ska flyga från Arlanda? Kommer du från en annan stad än Stockholm så innebär det också att du måste ordna med allt som rör din resa till- och från Arlanda - och även med parkering Arlanda om du väljer bilen.

Just bilen blir det givna alternativet för många barnfamiljer. Tågbiljetter är dyra, tågen går inte så ofta som man skulle önska och det handlar också - tyvärr - om ett transportmedel som är att anse som opålitligt sett till att många tåg blir stående som en följd av exempelvis problem med rälsen. Att bli stående i exempelvis Gävle och se hur klockan börjar skena iväg samtidigt som man har ett flyg att passa - inget trevligt alternativ.

Fördelar med att parkera bilen vid Arlanda

Därför är bilen ett tryggare val, men det var just det här med parkering Arlanda. Kort sagt, hur ska man tänka gällande det biten? Vi tittar närmare på detta genom att rada upp några snabba punkter och fördelar som faktiskt finns med parkering vid Arlanda:

  • Du bestämmer. Du kan själv bestämma hur länge du vill ha din bil parkerad vid Arlanda och kan välja att ha den stående oavsett om du ska vara borta en dag, en vecka eller åka på en semester som sträcker sig över en månad.
  • Bra priser. Att långtidsparkera vid Arlanda är inte så dyrt som många vill göra gällande och på förhand tror. Säg att du ska vara borta en hel vecka. Då ligger kostnaden på 650 kronor. Jämför detta med hur mycket tågbiljetterna kostar för er familj - tur och retur.
  • Fri transfer. En fördel med parkering vid Arlanda är att ni också erbjuds transfer inkluderat i priset - oavsett tid på dygnet kan ni få skjuts hela vägen till terminalen och bli hämtade då resan är över.
  • Tillval. Vad sägs om att bilen är uppvärmd då ni anländer? Vad sägs om att sätta sig i en nytvättad bil där den rekond skett både in- och utvändigt? Det går att göra en massa tillval i samband med en parkering vid Arlanda.

Mer information kring parkering vid Arlanda, kan du hitta på denna sida: https://arnlangtidsparkering.se/sv/ 

28 Apr 2023