Nyår på Orbaden - njutning i centrum

Har du ångest över nyårsafton och hur den ska firas? Många sätter en för hög ribba kring nyår. På samma sätt som vad gäller Midsommar så vill man skapa den där perfekta festen. Man klär upp sig, man lagar en trerättersmiddag, man har champagne i glasen och man väntar in tolvslaget för att välkomna det nya året.

Detta skapar en press på att ha roligt och på att ha trevligt - något som kan få en motsatt effekt och att stämningen istället blir obekväm. Detta trots att man firar med de personer man bryr sig om och älskar. Man glömmer lätt att nyår också handlar om att man får en chans att säga adjö till det gamla och att välkomna något nytt: det behöver inte vara så pretentiöst och så konstlat. Fira nyår med de personer du älskar och gör det gärna bortom hemmets vrår.

Nyår på Orbaden - slipp press och stress

Att exempelvis boka en bussresa och fira nyår på Orbaden är ett hett tips i sammanhanget. Orbaden är ett ställe i Hälsingland som genom åren fungerat som en plats för avkoppling och rekreation för allt från konstnärer vidare till affärsledare och politiker.

Miljön är spektakulär och naturen som omger Orbaden är Hälsingland i sitt esse. Det går inte att fira nyår i Orbaden och känna en stress eller en press: man finner ett naturligt lugn och hur kroppen per automatik går ner i varv så fort man kliver in genom dörrarna till rummet man bokat.

Utöver detta så bjuds man på måltider av högsta kvalitet, tillagade av kockar med fina utmärkelser och där råvarorna både är lokalproducerade, ekologiska och av absolut högsta kvalitet. Nyår på Orbaden ger dig den perfekta starten på det nya året - och ett vackert avslut på det gamla. Boka in en resa och fira in ett nytt år med den du älskar. Svårare än så behöver det inte vara.

23 Nov 2022