Nanny håller ordning på ungarna

Det finns många fördelar med att anlita en nanny. Det är en professionell barnvakt som ger tillförlitliga råd när det gäller både barnuppfostran, gränssättning och praktiska rutiner.

Allt fler familjer i Stockholm väljer att anlita en nanny till sina barn. Ofta har man flyttat till huvudstaden för där finns de jobben man vill ha, men man har inga egna släktingar eller bekanta som kan ställa upp som barnvakt. Det är härligt om man kan förena det bästa av två världar, att ha underbara ungar men ändå kunna jobba med det man vill. Man slipper stress och dåligt samvete, och det är många fördelar man får på köpet.

Läs mer om en nanny i Stockholm.

Gränssättning och sunda regler

Vi älskar våra barn, men ibland kan de fresta på vårt tålamod. Det är lättare för en utomstående, professionell nanny att sätta gränser på ett sunt sätt och hjälpa till med barnuppfostran eller att avstyra de avarter som kan förekomma, speciellt när barnen är i trotsåldern. Om en nanny eller dagisfröken säger åt barnen att man måste ha regnkläder och stövlar på när det ösregnar, så brukar det gå lättare än om mamma och pappa säger samma sak.

Många föräldrar erkänner att de lätt får dåligt samvete gentemot sina barn, att de blir för släpphänta och att gränssättning kan vara ett problem ibland. En nanny kan få dem att plocka upp sina leksaker från golvet eller att vika ihop sina kläder, och hon gör det med glimten i ögat.

Nya och roliga aktiviteter

Dessutom blir det omväxling med en nanny i Stockholm som kan berika barnens liv med olika aktiviteter, som kanske inte föräldrarna har tid och lust med. Man kan rita, göra trolldeg eller åka iväg till en annan och spännande lekplats. Lite större barn kanske vill gå på museum eller gå och fika där det finns lekland. När en nanny läser sagor och bjuder på fruktstund kan det också vara ett äventyr i sig. För arbetstyngda föräldrar är det skönt att kunna fokusera på sitt jobb utan att behöva ha dåligt samvete. När arbetsgivaren förväntar sig stordåd, behöver man inte välja mellan barnen och jobbet. Det är helt i sin ordning att jobba över ibland eller ha ett schema där man vissa dagar kommer hem lite senare eller åker till jobbet tidigt. Barnen har det bra hemma och behöver varken lämnas eller hämtas. Oavsett vilken livssituation man befinner sig i underlättar det att ha en pålitlig nanny till hands.

22 Aug 2020