Mäklare i Norrköping vet allt om huspriser

Ska du köpa ett hus i Norrköping vet mäklaren vad det är värt. Du blir inte lurad av seriösa mäklare, för de vill ha gott rykte och kunna göra fler affärer.

Du säljer en lägenhet och köper ett hus, eller så gör du tvärtom. Det görs upp mängder av bostadsaffärer varje år i Norrköping, och folk rekommenderar gärna en mäklarfirma som är seriös. När du frågar runt bland folk vad ett hus kostar, får du det bästa svaret genom att anlita en mäklare i Norrköping som har exakt koll på läget.

Kanske har du speciella krav, som att det ska finnas en inglasad altan eller en uppvuxen trädgård. Sådant kan man i och för sig lätt fixa själv med lite tid och tålamod, men om man inte är den händiga typen är det praktiskt om allt redan är i det skick man önskar sig.

Mäklare kan förhandla

Kanske har säljaren möbler som inte får plats i det nya boendet, och då kanske du kan få överta dem till en rimlig slant. Ibland kan det finnas ett speciellt hörnskåp som bara måste få stå kvar, eller så är det någon trädgårdsmöbel som är helt oemotståndlig. Mäklaren kan hjälpa dig att förhandla.

Har huset en verklig nackdel, som exempelvis en trafikerad gata med mycket buller, kan du eventuellt lyckas få ner priset även för detta. Sedan kan du ju låta sätta in nya fönster som reducerar buller väsentligt, och då kanske du trots allt har gjort en väldigt förmånlig affär.

4 Aug 2022