Mäklare köper och säljer bostadsrätter på Kungsholmen

Kontakta en mäklare när det är dags att sälja bostaden på Kungsholmen. Mäklaren ser till att både säljare och köpare gör en bostadsaffär de är nöjda med.

Mirja drog in doften genom näsan. Det luktade skog, en doft hon alltid älskat. Från att hon gick i Mulleverksamhet när hon var liten hade hon älskat skogen och dess dofter. Då matade de myror med sockerbitar och fikade med macka på sittunderlag i galonisar.

Hon nöjt av minnet. Att orientering blev hennes favoritsport var inte konstigt. Det var skog i mängder, hur härligt som helst. Sedan växte hon upp, fick jobb i Stockholm av alla ställen. Tänkte att det skulle vara ett nyttigt byte att köpa en lägenhet i stan.

Mäklare för en lyckad affär

Med en stor portion tur och rätt mäklare så fick Mirja tag i sin drömlägenhet på Kungsholmen. Hon hade trivts som fisken i vattnet med nästan allt. Kronobergsparken kunde tyvärr inte ersätta en riktig skog. Hon hade försökt men insett att det inte gick alls.

Så träffade hon Erik, de var helt överens. Att bo i Stockholm med småbarn var inte deras dröm. De hade en gemensam dröm om hus på landet, nära en skog. Mirja klappade sig på magen som sparkade. De hade hittat drömhuset på landet, nära Eriks föräldrar.

Det var dags att sälja lägenheten med samma mäklare Mirja hade haft vid köpet. Nu var det tid att gå vidare i livet. Kapitlet om Stockholm skulle avslutas. Ett nytt kapitel skulle påbörjas, med knyttet som huvudperson. Mirja längtade!

7 Dec 2022