Mäklare i Sollentuna tar sig an olika fastigheter

En mäklare säljer inte bara hus och lägenheter, de kan även sälja kontor, företagslokaler och så vidare. Ta kontakt med din mäklare i Sollentuna nära dig.

Erik hade sedan några år tillbaka ett jättefint kontor nere i Sollentuna centrum. Han var jättenöjd med kontoret och hade inte velat byta ut det om det inte var för att det hade börjat bli för litet. Erik letade omkring efter ett nytt kontor, men först behövde han sälja sitt gamla.

Erik tog kontakt med en mäklare i Sollentuna för att be om hjälp. Han ville ha en enkel och smidig försäljning där han behövde vara delaktig så lite som möjligt. Detta var något de kunde lösa åt honom. Han ville inte behöva avsätta en massa arbetstid till att fixa med försäljningen.

Smidigt med hjälp från en mäklare

Allting började med en enkel kontakt, till att Erik bad om att värdera bostad i Sollentuna. Detta var trots allt bra att veta innan, han visste ju aldrig vad slutpriset skulle hamna på, men då hade han ett hum. Med en god kontakt med hans mäklare så bestämde de sedan hur själva försäljningen skulle se ut.

Det vanligaste var att ha öppna visningar, men det gick även att lösa med privata visningar om det önskades. Mäklaren satte ihop en bra och tydlig annons om kontoret där det tydligt framgick hur stort det var, samt var det låg. Erik fick gärna vara med själv och dela annonsen för ytterligare spridning.

6 Mar 2023