Konstis för roligare vinter

Det är svårt att underhålla en naturlig is då temperaturen skiftar en hel del. För att säkra skridskoåkningen kan man välja konstis, ett enklare alternativ.

Istället för att kämpa med spolning av en is som smälter när temperaturen plötsligt stiger och som kan bli både knölig och hålig kan man välja artificiell is. Då den är sammansatt av specifika material är den både hållbar och enkel att underhålla. Det krävs ingen el eller några maskiner för att ta hand om den nya isbanan.

Det krävs inte någon inomhuslokal heller utan banan kan anordnas ute på marken eller varför inte hemma i trädgården om man vill det. Oavsett om man ska använda konstis under en kortare tid eller hela vintern går det utmärkt. En perfekt lösning för orter där det inte finns tillgång ishall.

Konstis ger mycket glädje

Att anlägga konstis för allmänheten i ett samhälle kan ge mycket glädje till såväl stora som små. Nya hockeylag kan skapas och ge deltagarna en härlig laganda när de tränar för att sedan åka iväg på match eller möta lag på hemmaplan. Det sistnämnda är en skön känsla då det finns många på läktaren som hejar.

För dem som inte gillar hockey finns konståkning. Skridskoskola och allmän åkning. Möjligheterna är oändliga. Konståkning, en form av dans på is, kan locka till utmaningar. Skridskoskola för dem som inte lärt sig att stå på ett par smala skenor. Allmän åkning kan ge stort nöje för den som vill njuta av konstis någon gång ibland. Du kan läsa mer om konstis på denna sida: https://www.konstis.se/ 

12 Mar 2023