Inred ett vilsamt och harmoniskt sovrum

Bättre sömn och mer energi i ditt liv? Sover du dåligt och vill förändra ditt liv mot bättre hälsa och mer ork och glädje? Se över ditt sovrum och hitta ny energi. Mer vila, mer läkning, mer ork.

Har du problem att komma till ro på kvällarna eller har du ett galet stökigt sovrum? Har du inte lyckats få till ett mysigt och vackert sovrum för att du inte alls vet hur? Att få sova riktigt gott om natten är något av det viktigaste i våra liv och därmed bör du ha ett medvetet inrett sovrum. Allt från väggarnas färg till materialet i dina textilier påverkar din sömn. Behöver du börja med små, små steg och förändringar - unna dig ett helt nytt bäddset redan idag. Ett bäddset med vilsamma färger, skön struktur och som är bra tillverkat. Välj med fördel ljusa och naturnära mönster och färger för sovrummet.

Inredningen är A och O

Så medvetna val. I ett sovrum vill du inte ha grälla färger på väggar och textilier. Du vill välja gardiner i naturliga toner som beige eller brunt, eller kanske går du mot grönt eller blått/lila. En vanlig färg i sovrum är rosa och det är inte bara för att… det är en moderlig och omfamnande färg som du med fördel kan välja för tex ett bäddset. Om du inreder med ljusa och varma toner av vitt och beige med detaljer i brunt och grönt kan du med fördel gå på tydliga accentfärger för kuddar, överkast eller varför inte just ett bäddset. Låt då detta bli blickfånget i rummet och välj ett med mönster eller motiv av djur och natur.

Klart större betydelse än många tror

Förutom att färgen och materialet i ditt bäddset påverkar känslan i sovrummet och hur du sover så spelar det förstås roll om du inreder ett barnrum eller ett vuxet rum. Vuxna vill kanske ha ett bäddset som passar till ett dubbeltäcke och tilltalar både honom och henne. I ett barnrum kan du välja bäddset för prins eller prinsessa. Sängen är en helig plats som enbart är avsedd för sömn. Har de små svårt att somna om kvällen kanske de förknippar sängen med annat än sömn. Brukar de leka eller göra annat i sängen, dags att sluta med det. Gör en omstart - rensa och möblera om så det är lugnt och harmoniskt och överraska med ett helt nytt bäddset.

30 Jun 2020