Husrenovering och nya markiser i Täby

När ni nu har fått husets utsida fullständigt renoverad och fräsch igen, så behöver ni också köpa nya och fräscha markiser att sätta upp utvändigt. I Täby finner ni markiserna ni behöver.

Under våren som gått har ni arbetat och haft fullt upp varenda helg. Ni har arbetat som vanligt på era ordinarie jobb under veckan och sedan ställt om för att jobba på hemmaplan under helgerna. Det har varit tufft, ingen tvekan. Men det är absolut värt det nu när det är klart. Ni har renoverat upp ert hus på utsidan. Ni har renoverat upp fasaden och låtit huset få ny färg och nya brädor. Det enda som fattas nu är markiser.

Välj ny färg på markiserna

Ni behöver ha markiser på ert hus eftersom det annars blir alltför varmt och soligt på den ena sidan av huset. Det blir så varmt så att det knappt går att vistas i de rummen. Med hjälp av markiser får ni även lite insynsskydd mot de närmaste grannarna. Grannen bredvid har en ganska nyfiken ådra, om man säger så. Ni ska köpa markiser i Täby och behöver bestämma er för en färg. De gamla var röda, men nu när huset har fått en ny färg så vill ni även förnya er när det gäller markiserna. Ni tror att markiser i svart kan passa bra in till ert hus. Men ni vill även ha lite mönster, ränder på tvären får det bli på era nya markiser. Det kommer att bli toppen!

2 Nov 2021