HLR-utbildning i Stockholm – när det oväntade sker

Du vet aldrig när du själv eller någon i din närhet kan falla ihop. Med en HLR-utbildning i Stockholm är du så redo du kan bli till dess att sjukvårdspersonal kan ta över livräddningen efter dig.

Du och din överviktiga kollega sitter på ert kontor i Stockholm. Det är bara ni två i hela byggnaden. Kollegan har precis kommit in från sin sjätte rökpaus bara under förmiddagen och öppnar sin matlåda. Full med bacon, som sköljs ned med två burkar billig energidryck. “Det här kommer ta livet ur dig”, har du meddelat din kollega flera gånger. Men har hen lyssnat? Icke. Du tänker att hjärtattacken bara är en tidsfråga. Och du har rätt. För nu händer det. Det hugger till i kollegans vänstra arm. Hen faller till marken. Slutar andas. Nu måste du agera fort. Vilken tur att du gick den där utbildningen i HLR tidigare i år.

HLR-utbildning ger folk en andra chans

Du agerar snabbt och ringer 112 på mobilen. Du blir instruerad att börja utöva hjärt- och lungräddning till dess att ambulansen är på plats. Och vet du vad? I slutändan var det också din insats som räddade livet på din kollega. Hen hade inte klarat sig om du inte hade funnits vid dess sida, och definitivt inte om du inte vetat hur du skulle utöva HLR. Förhoppningsvis kan din kollega göra några avgörande val i sitt sätt att leva framöver. Hen har fått en andra chans. Tack vare dig och din utmärka hjärt- och lungräddning. Läs mer om HLR-utbildning på denna sida: https://www.hlrutbildningstockholm.com/

3 Mar 2022