Hitta rätt mäklare i Upplands Väsby

Paret hade gjort allting rätt. De hade sparat pengar och fått lånebesked av banken. Nu skulle de bara hitta en mäklare i Upplands Väsby som hade drömhuset.

Ända sedan de träffades så hade de pratat om att skaffa hus tillsammans. Och efter att ha jobbat några år, efter att studierna var avklarade, så var det äntligen dags. Nu hade de rätt ekonomi och lånelöfte, så att de kunde hitta huset som de hade drömt om. Det där huset de kunde skaffa barn och bli gamla tillsammans i.

För att göra sökningen lite speciell hade de laddat upp med en god måltid och därefter landat i soffan med datorn. Nu slogs sökorden: mäklare Upplands Väsby, in. Och därefter kom det upp en mängd olika förslag på bostäder. De valde hus och fick därefter en lista som de började beta av.

Mäklare med hus i Upplands Väsby

När de hade talat med släkt och vänner så hade alla sagt att de inte behövde fundera över vilken mäklare som hade huset. För alla mäklare i Upplands Väsby var bra och hade rätt utbildning för jobbet. Men de kände ändå att hela processen var lika viktig som det rätta huset. Så de började gå på lite visningar för att känna efter.

Efter bara två visningar hade de hittat rätt mäklare och rätt hus. De hade känt det direkt när de kommit på visningen och lagt ett bud så fort de hade kommit ut genom dörren. En vecka senare var de på väg för att skriva kontrakt.

2 Feb 2023