Hemstädning ger tid till annat i Sollentuna

Många sysslor lägger man ner tid på bara för att snart göra om samma sak igen. Så varför inte låta någon annan ta hemstädningen av huset i Sollentuna.

Ännu en gång hade den slitna Anna somnat i soffan. För vilken gång i ordningen kunde hon inte säga. Som hon ogillade att vakna efter att klockan slagit midnatt, borsta tänderna och gå och lägga sig. Kändes som om hon aldrig fick sova ut numera. Hon räckte inte riktigt till.

Jobbet med de långa resorna tog det mesta av dagen. Sen var det dags för handling, tvätt och matlagning för att till sist få ungarna i säng. Hon tänkte på vad hennes sjuåring hade sagt när de åt kvällsmat. Han hade undrat varför de inte kunde ha sån där hemstädning som de hade hemma hos hans kompis.

Hemstädning, varför inte?

När Anna slog upp ögonen morgonen därpå var hennes första tanke: Hemstädning, varför inte? Innan hon hann slås ner av att tänka på kostnaderna googlade hon på hemstädning i Sollentuna. Där fanns ett företag som såg bra ut och hon läste igenom informationen medan hon njöt av dagens första kaffe i lugn och ro innan barnen skulle upp.

Hon hade skickat iväg ett mail till städfirman med det samma när hon hade sett att det fanns något som hette rut-avdrag som gjorde tjänsten billigare. Tänk om det var möjligt att ta hjälp. Då skulle hon få mycket mer tid att umgås med barnen och inte alltid vara så trött, upptagen och tråkig. En glädje pickade där inne i bröstet och hon kände på sig att allt skulle bli så mycket bättre. Läs mer om hemstädning på den här hemsidan: hemstädningsollentuna.com

27 Jun 2022