Försköna genom att försena naturens gång

Känner du dig trött och glåmig och liksom lite märkt av tidens tand? Om man vill försena naturens gång en aning, men slippa att ta till kniven finns det en metod som är något snällare.

Den metoden kallas för botox. Med botox kan man snabbt bli av med begynnande ålderstecken såsom kråksparkar runt ögonen, rynkor runt munnen och linjer i pannan. Även den så kallade bekymmersrynkan mellan ögonbrynen är ett naturligt ålderstecken. Den brukar dessutom kunna visa sig ganska tidigt. Om man kan maskera alla dessa tecken lite grann är det många som gärna tar den chansen. Med botox behöver man som sagt inte heller använda sig av någon kniv då det inte är en operation.

Lagom är som vanligt bäst

Botox injiceras i huden, precis där man vill behandla, med en spruta. Nålen är tunn och ingreppet går relativt fort. Resultatet varar inte heller för evigt, vilket många upplever som en bra sak. Om man till exempel skulle ångra sig, har man den trygga vetskapen att effekten av botoxinjektionen kommer ebba ut allteftersom tiden går. Man kan sedan om man vill fylla på med mer. Då kan man även se till att anpassa efter ens eget åldrande. Gör man för mycket kommer det bara att se alldeles för onaturligt ut. Lagom är bäst även här, som i de flesta andra sammanhang. Det handlar om att förhala naturens gång. Man ska inte stoppa den, utan bara sakta ned den lite grann. Försköna genom att försena, så att säga. Läs mer om botox på denna webbsida: https://www.botoxstockholm.biz/ 

22 Dec 2020