Företagslarm har många fördelar

Genom att installera företagslarm tillkommer flera olika fördelar, förutom det uppenbara att det blir svårt för tjuven att ta sig in i fastigheten. Men fördelarna är flera än så.

Krister hade drivit sitt IT-företag i fem år och inte haft någon anledning att oroa sig för inbrott och dylikt. Men när han en tidig morgon kom till jobbet och fann brytmärken på dörren fick han tänka om.

Den senaste tiden hade han investerat i en hel del avancerad teknisk utrustning för att kunna utföra de nya typerna av tjänster de erbjöd. Nu verkade det som om någon i trakten hört talas om det och fått för sig att stjäla hans inköp.

Dags att installera företagslarm

Så snart datorn startat sökte han efter kontaktuppgifter till traktens säkerhetsföretag. Ett möte bokades in och redan samma eftermiddag satt han mitt emot en av företagets säljare som kommit till kontoret.

Han berättade om sina funderingar på larm och sin oro för att någon försökt ta sig in, varpå säljaren började berätta om larmet.

Genom att installera ett företagslarm tryggas arbetsplatsen. Dessutom sänks försäkringspremien. Om Krister önskar kan firman installera övervakningskameror. Då kan de i efterhand se vilken eller vilka som varit vid fastigheten och försökt att ta sig in. Förhoppningsvis kommer det inte att blir några inbrottsförsök då larm och övervakningskameror har en förmåga att hindra tjuvarna från att ens försöka.

Krister gillar det han hör och ber säljaren att ta fram kostnadsförslag han kan se över. Men inom sig har han redan tackat ja till installationen.

31 Mar 2022