Flyttfirma på plats i Vasastan

Flytt innebär inte alltid att bosätta sig på en annan ort eller i ett annat område. Ibland behöver man en flyttfirma även vid flytt inom exempelvis Vasastan.

Hon kunde knappt tro att det var sant. Den lägenhet hon gått och tittat på i år var plötsligt till salu. Nu hade hon sin chans även om det kändes fånigt att bara flytta till andra änden av gatan. Men strunt samma, hon bokade in sig på en visning och kollade med lånelöfte hos banken. Det kunde faktiskt vara så att det blev hon som fick den även om chansen inte var jättestor.

Lägenheten var precis lika fin som hon trott. Men hon ville vänta lite innan hon lade ett bud. Ofta var det så att priset bara trissades upp om budgivningen började för snabbt. Hon hade is i magen och såg att budgivningen till hennes förvåning avstannat. Då satte hon in sin stöt.

Flyttfirman runt hörnet i Vasastan

Några bud senare hade lägenheten blivit hennes. De som sålde ville gärna ta över hennes lilla etta som övernattningslägenhet i stan och det gjorde allt så mycket enklare. Hon bokade in en flyttfirma i Vasastan som hade möjlighet den dag hon önskade då det inte var ett jobb som skulle ta lång tid.

Hon hade funderat på att lägga till flyttstäd, en tjänst flyttfirman hade, och bestämde att det var ett klokt val. Hon skulle spara lite med RUT-avdraget och kunde kosta på sig den lyxen. Då kunde hon ordna i sitt nya hem hela den första helgen.

7 Mar 2022