Fastighetsboxar till företagshotell

Istället för att postens personal ska gå igenom hela fastigheten kan fastighetsboxar installeras i entrén. Ett smidigt sätt att undvika obehöriga i fastigheten.

Företagshotellet var relativt nytt och hade fortfarande vissa saker som behövde ordnas innan allt flöt på smidigt. Ett av bekymren var postgången. Även om alla kontor låstes när hyresgästerna gick hem fanns det ingen anledning att obehöriga skulle befinna sig i fastigheten under de tider huset stod tomt. En säkerhetsåtgärd som gillades av alla.

Av den anledningen hade de börjat diskutera fastighetsboxar. En tanke var att de skulle ha en vanlig ytterdörr som postbudet hade nycklar till. I ett litet utrymme innanför skulle fastighetsboxar till alla företagare installeras. Efter det skulle det finnas ytterligare en dörr, som endast hyresgästerna hade nyckel till vilket skulle skapa extra säkerhet.

Perfekt med fastighetsboxar

Efter att ha diskuterat fram och tillbaka hade förslaget accepterats av alla företag. De hade innan mötet fått information i mailen om vilka fastighetsboxar som fanns tillgängliga så att alla skulle få säga sitt. Sedan skulle de rösta om vilken modell som slutligen skulle installeras. Allt detta styrdes givetvis av hyresvärden.

De enades snabbt om en typ av boxar som hade ett lutande tak. Anledningen var att en av hyresgästerna hade erfarenhet av dessa och visste att det kunde läggas en hel del reklam på dem. Tack vare det sluttande taket skulle inget ligga kvar. Genialiskt. Hyresvärden delade allas åsikt och en beställning skulle läggas omgående. De ville alla få ordning på postgången snarast.

Mer information om fastighetsboxar hos: https://www.fastighetsboxar.net/

17 May 2023