En renare tillvaro med badtunna

Hur är det med duschandet och badandet? Har du tröttnat på din trista duschkabin och ditt avskavda badkar? Förtvivla inte. Med en ny vedeldad badtunna når du nya hygieniska höjder.

Ärligt talat är det inte alltid så hett att duscha. För det första blir du väldigt blöt. Från hår till tår. Det rinner vatten okontrollerat över ansiktet och din flaska med duschkräm rymmer alltid ner på golvet. Inte bra.

Nästan lika illa är badkaret. Halkrisken är överhängande om du inte skaffar en matta och den blir ändå aldrig noll. Det finns ingenstans att göra av tvättlapp och tvål och schampo. Vattnet blir fesljummet på en kvart och när du ska upp måste du göra en klumpig karikatyr på en hoppande knölval för att ta dig ur eländet.

Ja du hör ju. Det enda raka är att skaffa badtunna. En vedeldad badtunna.

Badtunna för livet

Har du väl börjat med badtunna kommer du aldrig att vilja sluta. Känslan att kliva i en stor varm badtunna under bar himmel är oslagbar. Ensam går bra, med sällskap fungerar lika bra. Kanske tar ni med någon lämplig dryck eller så dukar ni bordet intill. Risken är att ni inte vill gå upp ur badtunnan innan drycken blivit varm och maten kall.

En vedeldad badtunna i aluminium med träpanel på utsidan? Ja tack. Den är lättskött och håller värmen länge. Vedeldning ger doft och speciellt skön värme och aluminium ger en lättskött tunna som kräver minimalt med skötsel. En favorit för alla helt klart. Läs mer om badtunnor på denna webbsida: https://www.badbaljan.com/

18 Oct 2021