En flyttfirma löste problemet

Ibland går det inte enligt plan. Då är det skönt att veta att det finns flytthjälp med extra allt. En räddare i nöden vid stress. Eller om man bara inte tycker om att städa och packa saker.

Kerstin och Christer hade bokat en efterlängtad semester till Kos. Så sent som en vecka innan resan fick de veta att huset utanför Göteborg de köpt tillsammans skulle bli inflyttningsklart tidigare än beräknat. Inget kunde ha gjort dem lyckligare då de såg fram emot att få börja sitt nya liv tillsammans. Sen insåg de att det bara skulle ge dem några dagar efter hemkomst att få allt klart. Det som de sett fram emot blev istället ett stressmoment. När Christer berättade om händelsen på förmiddagsrasten blev han glatt överraskad. Chefens svåger visade sig ha en flyttfirma som kunde lösa deras problem.

Allt jobb bortlämnat till proffs

Redan dagen därpå bokades flyttfirmans tjänster. De skulle packa ner Kerstins och Christers lägenheter två dagar efter semesterns slut, vilket gav paret lite tid att landa och förbereda. När flyttbilen kom lämnade de över nycklarna, och när lasset senare körde upp på infarten utanför huset hade Christer och Kerstin redan anlänt. Medan firman skötte flyttstädningen kunde det nyblivna samboparet i lugn och ro använda sina sista semesterdagar till att komma i ordning. När de nya utemöblerna ställts på plats hällde Christer upp bubbel i två höga glas. Ett bättre sätt att fira det nya hemmet och ringbytet de gjort på semestern kunde ingen av dem tänka sig. Läs mer om flyttfirmor på denna hemsida: lindomeflytt.com/

11 May 2021