Det blir andra bullar på festen med en cateringfirma

Ska du ordna en fest? Letar du recept som kan tillgodose alla kostpreferenser på en och samma gång? Sluta med det och ta hjälp av en cateringfirma istället.

Att baka till tjugo, femtio eller hundra personer är ingen lätt match. Hur gör man ens när allt som finns hemma är en enda ugn och ett litet kök? Var ska alla bullar jäsa? Alternativet är förstås att köpa allt från ett bageri men det lämnar transporten hem och serveringen kvar för dig att ordna.

En cateringfirma förknippar man oftast med mat men det är inte det enda du kan ordna genom catering. Du kan också fixa fikat genom catering. Det är extremt praktiskt att beställa hem kardemummakransarna och rawfood-bollarna till festen istället för att kladda själv eller köra omkring med dem genom halva staden.

Med en cateringfirma får du inga liv på ditt samvete

Även om du gillar att baka själv är det inte alltid så lätt att hantera alla krav och preferenser som folk har vad det gäller mat numer. Eller som farmor säger: “Idag är det så många olika allergier att ta hänsyn till, förr i tiden hade man bara ont i magen.”

Om du vill slippa baka separata satser för veganskt, glutenintolerans och mjölkallergi är det enklast att bara ta hjälp av en cateringfirma i din närhet. Alla på festen kommer att bli nöjda och du slipper ha ihjäl någon. Dessutom stöttar du det lokala näringslivet. Man kan säga att alla vinner.

7 Dec 2022