Dags att hyra buss i Stockholm?

Det finns ingen som helst giltig anledning att inte välja det bästa och bekvämaste alternativet då det är dags att hyra buss i Stockholm. Buss ska vara lyxigt.

En bussresa innebär att ett större fordon ska ta ett antal personer från punkt A till punkt B. Gärna så snabbt som möjligt utan trafikincidenter. Eller hur var det nu? Utan olyckor stämmer förstås, men vad säger att det enda som räknas är tiden, i övrigt? Kan inte resan få vara en väsentlig del av upplevelsen?

Människor är inte roade av att skjutsas runt som en skock får. De som ska resa vill ha ut något inte bara av resmålet. Idag talar vi inte längre om rispade galonsäten och kisspauser i gräset på vägrenen. Passagerare vill ha roligt och kunna njuta av färden.

Kriterier för att hyra buss

Du har kanske ett gäng kollegor som faktiskt behöver transporteras från punkt A till punkt B. De är fullt normala människor och antagligen ser de fram emot ett litet avbrott i vardagen och vill umgås och ha roligt. Att chauffören är erfaren och kör trafiksäkert är minimikrav som inte ens behöver diskuteras. Men det kan bli roligt också.

Det bekväma med att hyra buss är att ingen behöver offra sig och agera chaufför. Ni bordar en snygg och bekväm buss med sköna säten som givetvis är pedantstädad. Toaletten är fräsch och välutrustad. Det finns förstås säkerhetsbälten och utfällbara bord. Resten är upp till er själva. Mat och dryck? Jo, det finns kyl och micro om man så önskar. Utflykten kan börja.

24 Feb 2023