Attefallshus är en bra lösning för dig som bor i Stockholm

Att sätta upp ett attefallshus i Stockholm är en utmärkt idé. Kanske har du en stor tomt där du får plats med ett litet hus på maximalt tjugofem kvadratmeter.

Att bygga sig ett attefallshus kan löna sig på fler än ett sätt. Du kan hyra ut det till någon som inte har ett boende. Du kan även hyra ut det per vecka eller månad under sommaren. En annan idé är att du kan hyra ut det varje dag om du så vill och finner det roligt. Du skapar på så sätt din egen lilla extrainkomst.

Det kostar ju trots allt lite att bygga ett attefallshus så det kanske inte lönar sig direkt. Det får allt gå några säsonger innan det blir plus i kassan. Men det är det säkert värt. Har du fallenhet för att ta emot gäster och göra det snyggt och trevligt kommer du kunna hyra ut ditt lilla boende under lång tid framöver.

Att vara experter på attefallshus är en speciell sak i Stockholm

Vill du bygga eller låta uppföra ett attefallshus i Stockholm är det bäst att du vänder dig till de som är experter på attefallshus. Du kan få hjälp med vilka regler som gäller och du kan tillsammans med dessa experter skapa de bästa förutsättningar för att allt ska bli bra.

Att sätta upp ett attefallshus är inte något som sker över en natt. Det är precis som att bygga ett helt hus fast i miniatyr. Bygglov ska skaffas och grannarna ska godkänna om du vill bygga nära tomtgränsen. Sedan ska det dras el och vattenledningar, fixas avlopp och ventilation. Så det tar sin lilla tid att få det klart.

18 Jun 2023