Tandimplantat räddar bettet i Stockholm

Om något händer, och man tappar tänder, så är det skönt att veta att man kan få tandimplantat istället. En mycket smart åtgärd för alla boende i Stockholm.

En olycka händer ju så lätt, och då kan en tand skadas eller trilla ut. Det kan vara smärtsamt och innebära att man blir väldigt öm en tid. Men det är också något som kan innebära stora problem i vardagen.

Plötsligt blir det svårt att tugga, att bita av mat och kanske är det också något som gör att man blir så pass påverkad att man inte vill le och visa sina tänder. Då är det tur att det finns tandimplantat att få för boende i Stockholm. Implantat som ser ut som riktiga tänder och som även snabbt kommer kännas som om man inte tappat sina tänder alls.

Perfekta tandimplantat i Stockholm

När man ska sätta in tandimplantat i Stockholm så gör man inte det förrän man noga har provat och sett till att implantaten är helt perfekta. Det handlar om att implantaten ska passa i utseende, som färg och form, men det är också oerhört viktigt att implantaten passar gällande form och hur de känns i munnen.

För att kunna tillverka så perfekta implantat så gör man mätningar av platsen där implantatet ska sättas och man tar även en koll på var färgen på tänderna ligger. Därefter brukar man göra någon provning innan tandimplantaten slutligen får sin permanenta plats i mottagarens mun, även om det då och då kan finnas behov av senare korrigeringar.

21 Jan 2023