Skrota bilen i Stockholm – kostnadsfritt och klimatsmart

Har din bil slutligen dragit sin sista suck och det går inte längre att laga den, hur mycket du än försöker? Skrota då bilen i Stockholm kostnadsfritt.

Det sägs att bilen är den moderna människans bästa vän. Bilismen präglar så mycket av det vardagliga livet och få människor skulle kunna klara sig utan sina bilar. De flesta använder sig av sina bilar dagligen, som transport till jobb eller för att skjutsa barnen till fotbollsträningar. Detta dagliga användande sliter och tär hårt på bilen. Förr eller senare kommer den att gå sönder. Till en början kan den kanske repareras men efter ett tag är det lika bra att skrota bilen. Och finns det något annat bättre ställe att skrota bilen på än i Stockholm?

Att skrota bilen i Stockholm är enkelt. Allt du behöver är det gula registreringsbeviset och giltig identitetshandling. Dessutom är det helt gratis att skrota din bil om du tar den till bilskroten själv.

Skrota bilen i Stockholm – ett kretslopp

Om du inte har möjlighet att transportera fordonet till skroten erbjuder firman upphämtning genom ett antal bärgare. Kostnad tillkommer för transport och upphämtning och varierar beroende på varifrån fordonet hämtas.

När firman sedan har ditt fordon på skroten påbörjas demonteringen. När vi tänker på demontering tänker vi oftast på att något förstörs, vilket är till viss del sant. Men att skrota bilen i Stockholm är rätt så miljövänligt. Alla delar som kan återanvändas sparas och kan med litet tur användas i ett annat fordon. Materialet sorteras sedan i olika fraktioner på ett klimatsmart sätt.

21 Aug 2022