Så blir städningen perfekt på första försöket

När du flyttar från din bostad ska städningen vara utförd med allra högsta perfektion i resultaten. Det kan vara utmanande att lyckas med flyttstädningen utan en professionell städfirma.

Det är skillnad på städning och städning. Den slentrianmässiga städningen som du gör lite då och då, kanske en gång i veckan eller till och med i månaden, i form av snabb dammsugning och när du torkar av den värsta dammen är väl okej. För då kan du åtminstone utgå från dina egna preferenser. Vill du ha lite lagom smutsigt så är det ingen som kommer ge dig några repressalier för det. Men om någon annan ska flytta in i din lägenhet är saker och ting annorlunda. Då kommer det inte accepteras med skit i hörnen, bromsspår i toaletten och ingrodd smuts i ugnen. Lämnar du inte din lägenhet i toppskick när du flyttar därifrån lär städningen aldrig gå igenom besiktningen.

Gör om och gör rätt

Det som händer då är att hyresvärden kan behöva ta in en städfirma och i så fall fakturera dig för tjänsten. Då hade du faktiskt lika gärna kunnat anlita den där flyttstädningen själv från första början, om det ändå var det som krävdes i slutändan. Så hade du kunnat spara den tid och den energi du åtminstone försökte lägga på att städa själv. Som uppenbarligen inte var värt ett rött öre i slutändan. Nästa gång du ska flytta får du chans att göra om. Och göra rätt. Anlita en firma som tar hand om flyttstädningen. Mer om flyttstädning på denna sida: flyttstädninguppsala.net/

15 Sep 2021