Kontakta flyttstädning i Göteborg när det är dags för bostadsbyte

Att anlita en firma som utför flyttstädning i Göteborg är ett bra val när man ska byta bostad. Den ledighet som annars går åt kan man ha mer roligt med.

Melissa tittade på det senaste meddelandet på mobilen. Det var jobbet som hade plingat. Det började bli lite krisigt där. Hon var själv borta eftersom hon hade tagit ett par semesterdagar för att flytta från Hisingen till Guldheden. Det verkade även gå magsjuka både hos kollegor och deras barn.

Det var alltså dåligt med folk på jobbet. Leja undrade lite försynt om Melissa kunde komma in och jobba nästa dag även om hon stod mitt i flytten. Hon funderade lite, rent praktiskt var ju allt packat och klart. Det var själva flyttstädningen som var problemet.

Erfaren firma fixar flyttstädningen i Göteborg

Hon messade med Leja, som själv hade flyttat nyligen och hade en del bra kontakter. Leja svarade med numret till en firma i Göteborg som hon visste fixade en noggrann och bra flyttstädning. Melissa ringde upp numret direkt och hoppades att de hade en lucka.

Det var nästan så att hon funderade på att köpa en trisslott. Genom ren och skär tur visade det sig att en annan kund fått ställa in sin planerade flyttstäd imorgon på grund av sjukdom. Därför fanns det en återbudstid som Melissa genast bokade in. Hon messade tillbaka till Leja och tackade för tipset. Givetvis skulle hon komma in på jobbet nästa dag. Den missade ledigheten skulle hon få ta ut vid ett annat tillfälle. Det såg hon framemot.

27 Mar 2023