Flytta utan att paja ryggen

Slipp oron över att hitta tillräckligt många kartonger och kom undan slitet med att bära allt till din nya lägenhet. Eller villa. Låt professionella och erfarna personer göra det.

Det är viktigt att du delegerar. Har du mycket att göra, arbete som kräver tid och familj som behöver din uppmärksamhet? Då kan en flytt - och allt som det innebär - bli lite för mycket. Du kan hitta flera alternativ på pålitlig och bra flytthjälp i Stockholm. Många flyttfirmor erbjuder andra tjänster som du kan behöva i koppling med flytten. Till exempel flyttstädning, grovsopsortering o.s.v. Men det du kommer att uppskatta mest är att du får låna kartonger, ordentliga och miljövänliga sådana.

Så här planerar du din flytt med flyttfirma

När du får låna kartonger av din flyttfirma blir processen väldigt smidig. Du får dem levererade innan flyttdagen så du får tid på dig att packa. Flyttgubbarna kommer på flyttdagen och hjälper dig att lyfta möbler, väskor, kartonger och allt du vill ha transporterat till det nya hemmet. Sedan kommer de och plockar upp kartongerna när du packat upp. Inför flytten kan du kontakta firman för att få en offert. Du behöver förklara hur din flytt kommer att se ut, när flytten ska ske och vilka behov eller önskemål du har. En skräddarsydd lösning kommer att erbjudas. Se till att ha allt packat och färdigt på flyttdagen och glöm inte anmäla din nya adress och fixa med försäkringen. Gör det helst i god tid. Sådär! Nu är du så gott som flyttad. Lycka till!

19 Jun 2021